Kwaliteit kasten

Onze fronten worden standaard uitgevoerd in MDF, gespoten in een 2 componenten zijdeglans kleurlak. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij de fronten ook mat of hoogglans laten spuiten. Een gespoten afwerking is zeer duurzaam, maar bovenal erg mooi!

 

 

 

Uniek in het concept is de afwisseling van gesloten fronten in combinatie met open kubussen. De kubussen worden vervaardigd uit eiken fineerhout. Om het ruwe en natuurlijke gevoel nog intenser te ervaren gebruiken wij scratched houtfineer.

 

 


 

Al onze deuren worden gemonteerd door middel van hoogwaardig merkbeslag scharnieren. De scharnieren zijn 3 dimensionaal verstelbaar. De hoogwaardige kwaliteit garandeert jarenlang gebruik van jouw kast zonder slijtagesporen.

 

 

 

De kastrompen worden vervaardigd uit solide plaatmateriaal met een dikte van 18mm, afgewerkt met een kunststof toplaag. De randen worden rondom met een hoogwaardige techniek afgewerkt met een 2mm dikke ABS kantenband.

 

 

 

Het gehele proces van productie tot montage wordt in eigen beheer uitgevoerd. De kasten worden vanzelfsprekend geleverd en gemonteerd. Hierdoor garanderen we een hoge kwaliteit kasten en daarom zit op al onze kasten standaard 2 jaar garantie!