Over 100% Kast

WAT IS 100% KAST?

100% Kast zijn 100% betaalbare kasten op maat met een uniek en eigentijds design. Onze kasten zijn er in alle soorten en maten. De basis van ons concept zijn de “losse” elementen. Vanuit deze “losse” elementen kunnen wij honderden verschillende kasten bouwen. We werken met kubussen, rechthoeken, fronten, onderstellen, poten en verschillende soorten materialen zoals bijvoorbeeld hout en blauwstaal.

We hebben een vaste collectie kasten die je kun verdelen in de volgende drie categorieën: tv-meubel, dressoir en boekenkast. Bij deze collectie kun je zelf het materiaal, de kleur en het onderstel kiezen. Daarnaast biedt 100% Kast de mogelijkheid om zelf je kast te ontwerpen. Hiervoor hebben wij een vijf stappenplan ontwikkelt om op een eenvoudige manier zelf je eigen kast te ontwerpen.

WIE IS 100% KAST?

100% Kast is Ruben van Maurik, Ruben van Maurik is 100% Kast. Hij heeft de opleiding Furniture design and production gedaan bij het Hout en Meubileringscollege. Daarna is hij voor zichzelf gaan werken als ontwerper en meubelmaker. Hij maakte kasten in opdracht voor consumenten en de zakelijke markt. Hierin kon hij zijn eigen stijl niet geheel in kwijt. Daarom ontstond in 2013 het idee om een eigen lijn met kasten op de markt te brengen.

Hierbij liet Ruben zich leiden door zijn voorliefde voor strakke en minimalistische vormgeving. En dat is ook het handelsmerk van 100% Kast. Door zijn eigen lijn met kasten ontstond er ook de vraag of het ook mogelijk was om kasten op maat te laten ontwerpen met het handelsmerk van 100% Kast. Nu is het mogelijk om bij 100% Kast zowel een kast te kiezen uit de collectie als kasten op maat te laten ontwerpen. Hierdoor passen de eigentijdse en unieke ontwerpen van Ruben in elk interieur.

WAAROM DE KASTEN VAN 100% KAST?

Koop je een kast op maat van 100% Kast, dan heb je gegarandeerd een eigentijds en uniek design in huis. Wij eisen van onszelf dat de kasten van 100% Kast van uitstekende kwaliteit zijn. Daarom werken wij alleen met hoogwaardige materialen, zoals eiken en blauwstaal. Doordat er bij de bouw van onze kasten alleen gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige materialen geven wij standaard 2 jaar garantie.

Bij onze vaste collectie kasten geld dat ze gratis bezorgd worden. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent met jouw kast op maat!

Heb je samen met ons een kast ontworpen? Dan wordt je kast al voor slechts € 39,- thuis bezorgd! Is deze kast niet in het geheel te transporteren dan doen onze professionals de montage bij jou thuis  voor 15% van de aankoopprijs.

Het ophangen van onze standaard kasten (bijvoorbeeld zwevend tv meubel Thijs) kan ook door onze professionals gedaan worden voor 15% van de aankoopprijs.

Tot slot kun je bij ons veilig betalen via Ideal. Dus wacht niet langer en bestel een kast op maat bij 100% Kast!

In de shop vindt u onze vaste collectie, voor iedere ruimte een passende oplossing! Zijn de kasten qua maatvoering niet geschikt voor uw situatie, wij maken het geheel op maat!

OVER RUBEN VAN MAURIK

100% Kast is opgericht door Ruben van Maurik. Ruben ontwerpt al jaren maatwerk interieurs, keukens en kasten voor zowel consumenten als de zakelijke markt. Hierbij laat hij zich leiden door een strakke minimalistische vormgeving.

 

RUBEN VAN MAURIK